✉ Hlavná 30, 943 01 Párkány, Főutca 30 ☎ Tel.: 0949 661 488, Email: recepcia@elitesturovo.sk

Üdüljön festői környezetben

Utazzon Párkányba és élvezze szállását az exkluzív Elite panzióban. Magasszintű felszereltség, barátságos alkalmazottak, zárt parkoló a bejárat mellett.

Vadaš strand, nagyszerű időtöltés

Frissítő medencék, vízi atrakciók és nagyszerű családi program a Vadašban, Szlovákia egyik legnagyobb termálfürdőjében.. Mindez csupán 3 percre gyalog az Elite panziótól, Párkány szívében.

Időtlén vidék

Csodálatos műemlékek és több száz éves építészeti műremekek a legrégebbi magyar városban. Kösse össze üdülését egy fakultatív kirándulással.

Az Elite*** apartmanokról

Az Elite*** apartman Párkány városközpontjában található, a központi autóbuszállomás (50m) és a Vadaš10 termálfürdő (100m) közvetlen közelében. Komfortos panziónkban 8 lakosztály és 1 teljesen magasan felszerelt szoba található. Az egész épületet kamerarendszerrel, érzékelőkkel, füstjelzőkkel  és 20 férőhelyes, zárt parkolóval biztosítottuk az Ön és családja biztonsága érdekében. Az apartmanok mellett  a Szlovák Takarékbank és az Allianz biztosító található.

7 darab négyágyas lakosztályunk, 1 darab háromágyas lakosztályunk és egy kétágyas szobánk van. Mindegyiket ízlésesen rendeztük be, amiről személyesen meggyőződhet a Galéria menüpontban.